torsdag 14. januar 2010

Petit déjeuner

Ble mye refleks på dagens LO..ja, ja, det får gå:-)

Min sønn og jeg nyter franske baguetter og croissant til FROKOST. En varm sommermorgen i Val`de Europe utenfor Paris. Vi hadde noen helt strålende dager og koste oss masse! Kommer vel en layout fra DisneyLand etter hvert:-)

Her skulle jeg egentlig ha brukt andre farger i utgangspunktet. Men jeg har vært på Bikuben i dag og arkene bare datt i fanget mitt..så og si..haha. Litt diverse pynt og første gang jeg bruker fjær på en LO.
Båndet nederst er faktisk fra en av julegave..var det noen som sa jeg lignet på min tante julaften?? Yes:-)
Hun har bestandig tatt vare på bånd og brukbart papir. Nå samler jeg ALT som kan brukes til scrapping..regner det er flere som kjenner seg igjen..haha.

Ønsker alle kjente og ukjente en fin torsdags kveld og riktig god helg!!!
Klem Laila.

8 kommentarer:

 1. Så fin lo! Likte fargene så godt og det var stilige detaljer med fjær og blomster om hverandre. Vet vi sender litt awarder i ring men du fortjener awarden fra meg fordi du har blitt så flink til å blogge. Elsker designet på bloggen din her - det er virkelig deg!!!

  Sees snart! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så flott og fargeglad denne LOen ble Laila! Haha,før jeg zoomet på LOen din trodde jeg overskriften din var FOOT og lurte litt på hva det betydde her...hehe. Må ellers også innrømme at jeg samlet på bånd og litt sånn fra julekvelden denne gangen gitt,hihi! ;) Likte båndet ditt så godt jeg og kult med bruk av fjær!:)
  PS: Sorry,men har faktisk startet på sms til deg 3 ganger siden igår...noen dager blir bare helt rotete...men tenkte også igår at du sikkert alt hadde vårt på BIkuben...ble derfor skikkelig sint på meg selv når jeg forsto at du ikke fikk vært der før idag...Så skulle jeg prøvd å møte deg der...bl.a problemer m foten igjen som gjør alt litt rotete om dagen. Klem

  SvarSlett
 3. hvor er det et fantastisk flot layout med fine lækre detaljer. Du må have en dejlig weekend

  SvarSlett
 4. Takk for komentar i bloggen min. Det var koselig.
  Denne loen her var virkelig frisk og flott :)
  Har tittet litt hos deg, mye fint her :)
  Det er en fin hobby vi har :)

  SvarSlett
 5. Åååh det er virkelig farlig å bevege seg inn på Bikuben...hehe! Så flott LO du har laget...Du er virkelig flink med det! Jeg har ennå ikke prøvd meg på det.

  Ha en fin uke!
  Angella

  SvarSlett
 6. Flott LO du har laget. Likte veldig godt den med berg og dalbanen lenger ned også. Til og med mannen min har skjønt at han ikke skal kaste alt vi tidligere gjorde. Nå spør han meg først om jeg skal ha det. hi hi. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Kjempeflott LO du har laget her. Så mye flott pynt. Ellers håper jeg at du snart slipper å få kommentarer fra min blogg hos deg. Skjønner ikke hva som har skjedd!

  SvarSlett
 8. Det ligger noe til deg i bloggen min. Ha en fortsatt fin kveld.

  SvarSlett