onsdag 6. januar 2016

Godt nytt scrappe år:-)

Tenk, det er 6 januar allerede! Vært litt mere aktivitet i bloggverdenen på meg:-) Så mye inspirasjon å hente og shopping lista på (ihvertfall) dies har økt betraktelig!! Ja, ja....sånn er det bare:-) Helt greit:-) Et julekort i rødt, grønt, gull og litt hvitt. Bildmålarna motiv fargelagt med promakers. Han sitter på en selvlaget julekule:-) De to små tekst stemplene har pebbles på...blir to små julekuler det og:-) Snøkrystall sirkelen er en fra Memory box. Ellers litt kjente puncher og dies for en glad scrapper. Vi har -14C her på østlandet...fint innevær med koselige sysler. Me like:-) Ikke tatt julepynten ennå. Vil ha den lengst mulig! Koselig å lage julekort med julepyntet hus uten stress:-) Ønsker alle en fin vinteruke :-)

7 kommentarer:

 1. Først vil jeg takke for alle koselige besøk og kommentarer i bloggen min, alltid like koselig:)
  Herlig julekort du hadde laget her og flotte detaljer som alltid,
  klem Bente:)

  SvarSlett
 2. Godt nytt år :-) Så koselig julekort du har laget her :-) Hos meg er jula snart helt borte, men det er ikke umulig att det blir ett par julekort framover allikevel ;-) kos deg med lang jula :-) klem

  SvarSlett
 3. Koseleg julekort.
  Og godt nyttår til deg :)

  SvarSlett
 4. Hei og godt nytt år til deg Laila:)
  Et koselig julekort du har laget, og krativ bruk av dies. Her har det ikke vært pyntet til jul (for første gang), så ikke noe å rydde bort. Er veldig glad i jula, så i år blir det pynting igjen. Kos deg med julekort og jula:)
  Clemzy Karin D

  SvarSlett
 5. Godt Nytt År!
  Nydelig julekort,Laila!Og masse lekre detaljer som alltid!
  Kaldt om dagen og godt å være inne,kos deg i julepytet hus!
  Klemmer fra Kari ;)

  SvarSlett
 6. Godt nytt år :)
  Nydelig som alltid. Takker for nydelig kort i posten.
  Gleder meg til i morgen.
  Klem Connie

  SvarSlett
 7. Godt nytt år! Så koselig julekort! Skikkelige julefarger og massevis av flotte detaljer.
  Jeg har endelig fått plukket ned all julepynten. Men ikke helt ferdig med å pakke det ned og bort ennå. Det tar sin tid.. :)
  klem Unni

  SvarSlett