mandag 19. november 2012

Lommekort

Hei, det har vært stille på bloggen min en stund. Brukt ekstra tid og overskudd til kortlaging:-) Så mange julekort er i boks!! På dette lommekortet har jeg brukt litt resteark, MANGE PUNCHER, dies, perler, noen tekst stempler og søte julemotivet er fra Bildmålarna:-) Masse 3D puter!!! Ny innkjøpt tekst stempel fra North Star Stamps på tagen...koselig syns jeg:-)
Enkel bakside:-) LItt info om Skedsmotreff 23/11. Siste treffet før jul. Påmeldte p.d.d: Hanne, Ingrid, Helene, Elisabeth, Elise, Lena, Hege, Ticha, Eva, Kari, Heidi, Yvonne, Linda, Ida, Berit, Eva, Monika, Elin, Kirsten, Gry-Heidi, Sigrun, Turid H, Sissel og meg selv. Kari fra North Star Stamps har med seg butikken...så mulighet for flere stempler, pynt og ark for de som trenger det kan kjøpes:-) Velkommen alle sammen!!!! Vi har eventuelt to ledige plasser igjen. Veien ved kirka er nå åpnet igjen:-)...slipper å kjøre omvei. Nå blir det en liten kikkerunde på alt det fine som lages rundt omkring i blogg verdenen:-) Ønsker alle en fin uke!!!

14 kommentarer:

 1. Så koselig å se liv her inne igjen. :) Vakkert julekort du har lagd. Stilig layout og så flott pyntet. Jeg har lagd tre julekort, men det er heldigvis ennå tid igjen. :)

  Kos deg masse på treff!

  Klem, Trine :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg! :) Du verden, etter en god blogg pause for oss begge har vi klart og blogge med en dags mellomrom ca...morsomt! :) Dette julekortet er sååå fint! :) Har sett det IRL og da ser man mye mer dybde og liv i det enn på bilde! :) Lurt og stilig med sånn lommekort! :) Og dette Mimosa motivet er jo en vinner på julekortene da! ;) Likte også den fine nye juleteksten din! :) Klem

  SvarSlett
 3. Lekkert julekort du har laget, både dette og det blå/røde nedenfor med verdens skjønneste Bildmålarnamotiv :-) Herlig med alle punch/dies du har og bruker så flott.
  Nydelig også bryllupskortet du hadde laget nedenfor, til din bror :-)
  Nå gleder jeg meg til fredda'n !
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 4. Nydelig julekort!
  Herlig motiv og lekkert pyntet:)
  Koselig å høre fra deg igjen.
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett
 5. Hei ....Virkelig et nydelig julekort ,mange detaljer her ,så fint med den tagen også :)

  SvarSlett
 6. Lenge siden sist! :)
  Hyggelig å titte innom her igjen. Kjempekoselig julekort. Likte formen veldig godt! Kjempesøtt motiv og fiine papirer. Klem :)

  SvarSlett
 7. Et nydelig kort igjen,Laila!Motivet er såå søt og så flott med puncher og tag!
  Ha en fin uke!
  KLem,Kari :)

  SvarSlett
 8. WOW, så lekkert julekort!!
  Klem fra Gunn

  SvarSlett
 9. Ahhh...så søtt motiv. Flott med den runde tagen. Er det treff på fredag? Vurderer å komme.

  SvarSlett
 10. Nydelig julekort :-) Stilig medtekts runding i lomma :-) Du er så flink med disse punchene dine :-) Sees på fredag :-)

  SvarSlett
 11. Kjekkt å "se" deg igjen :)
  Nydelig julekort i flotte farger og nydelig pyntet.Motivet er helt bedårendes.Liker disse så godt altså :)

  Klem,Kjersti

  SvarSlett
 12. Så koselig å se at du har vært innom bloggen min igjen♥. Setter stor pris på det:). Du har laget et nydelig lommekort♥.Flotte farger og et nydelig motiv♥.

  Ha en fin dag♥.

  Klem, Marita

  SvarSlett
 13. Woooow og sukk og bevares, så nydelig julekort♥♥♥
  Så herlig bruk av dies og nyyyydelige farger, dette kortet er en komplett fryd å se på :)
  Takk for alle fine ord, du er så god ♥
  Klemmer Lilli

  SvarSlett
 14. Woooow rå lekkert :)
  Så herlig pyntet og så gjennomført og delikat.

  Klem Connie

  SvarSlett