tirsdag 20. april 2010

Born 2shop:-)

Hadde en fantastisk shopping og scrappedag på Scraporama messa i helga! Kjøpte sååå mye fint stæsj! Budsjettet ble sprengt etter en times handling..var ganske effektiv. Siden jeg var der fra morgen til kveld ble scrappe kofferten fullere og lommeboka tynnere.. Ja, ja….ble i hvert fall kjempe fornøyd!!!

Møtte så mange koselige bloggdamer!! Virkelig moro å treffe dere IRL!!! Takk for en koselig prat til alle….Ingen nevnt ingen glemt! Ikke alltid lett å kjenne igjen alle fra et lite blogg bilde, regner med at jeg har gått forbi noen, ja. Håper vi sees ved en annen anledning:-)Fikk masse nye innspill på treffet også…er så MANGE kreative og flinke scrappere. Blir bare mer og mer glad for hobbyen min altså:-)

Fikk laget disse kortene under med så å si bare nye ting. To nye puncher (En fra MS og en annen:-), SK stemplene, promakers , selvlagede blomster med glimmer mist, charms, ark og ikke minst giliotinen! Økte blomster mengden en del også, ja:-)

Følte virkelig at overskriften passet perfekt til denne helgen!

15 kommentarer:

 1. Finns det egentlig noe morsommere enn å gå på en messe full av likesinnede og bare shoppe godsaker? Følte meg som en unge i gottebutikken jeg! Born 2shop, du er ikke alene om det, nei!
  Klem

  SvarSlett
 2. Henger meg på Yvonne her,jeg. Finnes det noe bedre ??? Jeg storkoste meg.
  Og kortene dine er kjempesøte. Har faktisk ikke sett de motivene før, men de var sååå søte.

  Ha en strålende onsdag :o)

  SvarSlett
 3. Så flotte kort og SK motivene er bare herlige - alle sammen. Man må vel nesten være glad i shoppe skal man holde på med denne hobbyen...det er jo alltid noe man "trenger", hihi.

  Klem Wenche

  SvarSlett
 4. Så flott at du har kost deg på messe og treff da Laila! Ble ikke noe med meg.
  Så søte kort du har laget!
  Og, det er alltid morsomt med litt fornyelser. Har akkurat klart å svi av en god del i en nettbutikk jeg, måtte jo trøsteshoppe litt siden jeg gikk glipp av messa;)
  God natt!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 5. Nydelige kort Laila og så heldig du er som har vært på messe (",) Misunner deg kjempemasse som er så heldig å få mulighet til det. Hvis askeskyen letter får jeg meg en tur til Oslo i neste uke. Da blir det litt scrappe-shopping.
  Ønsker deg en flott uke, klem fra Karin

  SvarSlett
 6. Så flotte kort Laila. Det ble stilig med de nye punchene. Herlige stempel også da. Det er gøy å få shoppa litt skikkelig og få sett ordentlig på det man kjøper.
  Klem fra Merethe

  SvarSlett
 7. Kjempeflotte kort! De motivene er jo bare så herlige:)
  Ha en fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Veldig flotte kort begge to. Takk for sist ja, det var veldig hyggelig, ble mye shopping på meg også.
  Ha en flott dag:)
  Klem.

  SvarSlett
 9. Nydelige kort :-)......med herlige
  motiver :-) Tror muligens att jeg så deg på messa, men var ikke helt sikker.Er ikke så lett å se ut i fra ett lite bilde.Morro med litt nytt stæsj :-) Gleder meg allerede til neste messe :-) Ha en flott dag :-)

  SvarSlett
 10. Nydelige kort, og tenker det var artig på scraporama! Gleder meg til jeg kan dra på sånt =) klem

  SvarSlett
 11. Flotte kort du har laget!
  Så heldig du var som fikk være på messa!!! Hadde det ikke vært for at jeg bor laaaaangt unna, så hadde nok VISA-kortet gått varmt....

  Ha en flott dag!

  -klem-

  SvarSlett
 12. Høres ut som en TOPP helg!!! Gleder meg til å få en tur på messe igjen, var topp i fjor på Skedsmo ivertfall!

  Flotte kort og fine puncher du hadde kjøpt! ☺

  SvarSlett
 13. Disse kortene er sååå skjønne Laila! De nye punchene dine er så utrolig søte og de nye stempelmotivene også! Du har blitt råflink å fargelegge...la spes merke til håret på gutten... ;) Nydelig,rett og slett! :) God bedring fra forkjølelesen din! Ta vare på deg selv! Klem

  SvarSlett
 14. Så flott at du kosa deg på messa.Jeg fikk ikke kommet på messa i år,men neste gang skal jeg,for det er bare sååå morro...men kansje verre med lommeboka,hi,hi.
  Så fine kort du har laget og de punchene kan jeg sikle etter,for de var fiine!

  KLem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 15. Nydelig de kortene du har laget. De nye punsjene er så fine. Og stemplene dine. Det var så hyggelig å være sammen med deg. Vi er flinke til å shoppe sammen!

  SvarSlett