tirsdag 23. mars 2010

Carola on tour 1983:-)Ble veldig inspirert av mange flotte innlegg fra noen tiår tilbake..tida flyr:-). Måtte bare lage en LO av mitt store idol på 80-tallet (og liker forsatt:-).... CAROLA!!
Alt som var "in" da, er på full fart tilbake i motebildet! Farger, fasonger og stiler. Særlig rosa klær, korte shortser og skulder puter...veldig 80-tallet for meg:-)

Vi har familie i Sverige...var så heldig å få konsert billetter til Carolas første folkpark turnè.
Helt ville tilstander og utrolig moro!!! Unge og gamle...jenter og gutter...damer og menn...alle like "gale";-) Bildene ble tatt med mitt eget Kodak kamera:-). Stod ca på tiende rad, så det ble mange hoder i nedkant. Har prøvd å kamuflere det litt med blomster og noter. Ble dessverre litt refleks fra blitzen.

Brukt diverse rosa farger, sort og sølv. Mønster ark fra Penny Lane og Bloom. Ny MS punch måtte med sammen med sølvbånd og hjertepunchen. Fremhevet noen av sangtekstene, Button kjøpt på standen:-) og litt silkebånd.

Skrev t.o.m. en engelsk stil på skolen om Carola. Alle skulle skrive om et pop idol. Jeg fikk 5:-) med kommentaren fra læreren som jeg husker godt: Kjempe fin stil, men hun var ikke enig med meg om at Carola kom til å bli en folkekjær artist. Har det svart på hvitt:-)...hva hun kommenterte: " Carola er en døgn flue som ikke kommer til å bli værende lenge som artist".
Jeg fikk rett:-)....syns det er utrolig moro å se tilbake på:-). Disse bildene bringer frem mange koselige minner!

7 kommentarer:

 1. Flott LO med mange fine detaljer:)

  Ha en fin, fin dag:

  SvarSlett
 2. Så morsom og flott LO!! Dette er en fin måte å ta vare på slike gode minner!
  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Så fin LO du har laget. Og ikke minst en kjempebra idé - nå fikk jeg lyst til å lage LO også.

  Klem Wenche

  SvarSlett
 4. Så flott LO du har laget i stilige farger som var populære på den tiden! Er jo inne i en 80-tallsbølge selv når det gjelder LO'er -og er fristende å finne frem flere gamle bilder;)
  Har noen gamle konsertbilder også, men det er fra 70-tallet og ganske så langt fra Carola musikalsk;)
  Artig at du har med egne bilder.
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 5. Så morsom LO med minner som er flotte å ta vare på. Du har fått skikkelig fin stil på dette.

  SvarSlett
 6. So beautiful and pretty...the colour combo is gorgeous.
  Hugs Emma x

  SvarSlett
 7. Denne var knall kul Laila!:) Utrolig gøy med Carola! Gigga jo henne vilt selv også! :) Herlige farger, kult med butten, og blomser og stæsj passer perfekt! :) Takk for en lang og herlig tlf prat! :) Klem

  SvarSlett