torsdag 18. desember 2014

GOD JUL :-)

Håper alle bloggvenner som er innom har en fin førjulstid. Her er noen av mine prosjekter i desember :-) Ferdig fargelagt dette søte motivet..bare litt ekstra glitter på pels kraven. Trærne i bakgrunnen er konfekt papir..gir en fin litt boblete effekt:-)
Mange av årets julekort er inspirert av min kalender produksjonen. Går i inch:-) Mange puncher og kjente dies er med! ...som alltid:-) Storkoser meg med Maja mønster ark og motiv arket med tags/motiv. Tror aldri jeg har brukt crop-o-dien såå mye noen gang. De minste perlene er festet med micro glue-dots..og hvorfor ikke jeg har kjøpt det før skjønnner ikke jeg:-) Perle boksene har minket betraktelig. Og da må man jo plutselig kjøpe nytt:-) Helt greit!
Favoritt tiden i løpet av året er helt klart den fine adventstiden! Forberedelser med julekort, gaver, lys/stjerner i vinduene, julepyntet hus og hyggelig samvær med familie/venner....MASSE JULEMUSIKK...love it! Borte bra med hjemme aller best er for meg så sant så sant i desember:-) Litt lite tid til bloggen i desember..bare vært innom å kikket i ny og ne. Det lages såå mye fint rundt omkring og alltid mye inspirasjon å hente. Forhåpentligvis mere bloggetid neste år...og det er jo ikke lenge til:-) Tusen, tusen takk for alle fine kommentarer i 2014!! Ønsker alle som er innom EN RIKTIG GOD JUL og ET GODT NYTT SCRAPPE ÅR!!