søndag 24. februar 2013

Hjerteklemmen igjen:-)

Går i vintage motiv hos meg om dagen:-) Veldig duse farger denne gangen. ER nok litt mere rosa IRL enn her i bloggen:-) Litt puncher har vært i sving som så mange ganger før. Brukt WoC roser, bånd og perler. Alle kanter er svertet med distress..tattered rose. Lite tid til kortlaging i uka som kommer...så gleder meg velig til scrappetreff på fredag:-) Ønsker alle en ny og fin uke med nye muligheter!!

mandag 18. februar 2013

En hjerteklem til:-)

Idag har jeg laget et rosa, brunt og hvitt kort:-)..med dette søte vintage motivet som utgangspunkt. Har brukt litt reste ark og bazzil, fem forskjellige puncher, rosa blonde, kakeserviett, perler, roser...pluss litt attåt:-) Rosa trehjertet er fra en blomsterbutikk i Sandnessjøen. Hjerteklemmen er så fin syns jeg og passer til mange anledninger. Ønsker alle som er innom en fin vinteruke!!

tirsdag 12. februar 2013

Litt nytt:-)

Motiv er nytt, perle radene er nye, hjerteklemmen er ny og note diesen er ny!!Eller litt rester, brun/gul bazzil, roser, to swirler og noen punche kanter. Blonde servietten syns nesten ikke:-) Alle ytterkanter er svertet med distress:-) Syns gult egentlig er veldig fint...men tenker nesten påske kort her:-)Kanskje det blir det?:-) TUSEN TAKK for alle koselige kommentarer i bloggen! Ønsker alle en strålende vinteruke!!

mandag 11. februar 2013

En favoritt Tilda...

Laget et telt-kort med en favoritt Tilda. Hun er fargelagt med promaker og litt glitter pynt har hun fått:-) Ellers er farger, dies og pynt...som også er favoritter med! Ingen puncher?..hva skjer à?!:-) Jo, det ble litt tungt å ha med seg ut av huset og da ble det bare dies:-) Veldig koselig scrappetreff hos Scrapmagasinet på torsdag..storkoste meg:-) Neste Skedsmotreff er fredag 1 mars! I skrivende stund er vi 24 påmeldte. Idag ble det shopping hos Bikuben med min svigerinne:-) Var så heldig å få gavekort i morsdagsgave:-) Gleder meg til å bruke mitt nytt stæsj...noe kommer snart i bloggen! Ønsker alle som er innom en fin uke!!

søndag 3. februar 2013

Sketchy colors #149

Lagde et julekort igår som passer i fargeutfordringen hos Sketchy colors....blått, lilla og hvitt! Brukt Tilda motiv, Magnolia ark, blå/hvit bazzil, tekst stempel fra north star, spellbinders dies, div. MS/EK puncher:-), perler, roser og litt bånd. Denne ovale spellbindersrammen er nok en favoritt om dagen...sååå fin syns jeg:-)
I januar ble det tre julekort, tre damekort og tre herrekort i kortboksen min!! Fornøyd:-) Og min lille hobbykrok er i boks den også:-) Trippelt garderobeskap måtte vike! Ønsker alle en strålende søndagskveld!