mandag 26. november 2012

Et julekort til.....:-)

Lagde et easel-kort på fredagens Skedsmotreff. Takk til alle scrappedamer som gjorde kvelden til en koselig "førjulskveld". Merket det var litt tidlig å ønske alle riktig god jul:-) Mine favoritt farger til jul...rødt, hvitt, grønt og litt gull:-) Har brukt mønster ark fra ridderholm, hvit/rød bassil, roser, blader, hjerteknapper, charms, tre forskjellige tekst stempler og noen puncher er med (som alltid:) Syns swirlene fra Magnolia og CL passer så fint sammen...her i rødt og grønt.
Hatt en kikkerunde i bloggverdenen idag:-)...er bare sååå mye lekre kort rundt omkring! Får bare lyst til å lage kort:-) På ukas programm her er å pynte vinduer med julegardiner, adventslys/stjerner til 1. advent. Og nesten all julepynt skal frem:-) Før var det 23 desember juletre og pynt kom på plass. Men har MASSE julepynt og har lyst til å ha det fremme litt. Først må det vaskes og ryddes...blir koselig da når helga nærmer seg og når alt er i boks:-) Ønsker alle som er innom en strålende dag og fin kreativ uke!!

mandag 19. november 2012

Lommekort

Hei, det har vært stille på bloggen min en stund. Brukt ekstra tid og overskudd til kortlaging:-) Så mange julekort er i boks!! På dette lommekortet har jeg brukt litt resteark, MANGE PUNCHER, dies, perler, noen tekst stempler og søte julemotivet er fra Bildmålarna:-) Masse 3D puter!!! Ny innkjøpt tekst stempel fra North Star Stamps på tagen...koselig syns jeg:-)
Enkel bakside:-) LItt info om Skedsmotreff 23/11. Siste treffet før jul. Påmeldte p.d.d: Hanne, Ingrid, Helene, Elisabeth, Elise, Lena, Hege, Ticha, Eva, Kari, Heidi, Yvonne, Linda, Ida, Berit, Eva, Monika, Elin, Kirsten, Gry-Heidi, Sigrun, Turid H, Sissel og meg selv. Kari fra North Star Stamps har med seg butikken...så mulighet for flere stempler, pynt og ark for de som trenger det kan kjøpes:-) Velkommen alle sammen!!!! Vi har eventuelt to ledige plasser igjen. Veien ved kirka er nå åpnet igjen:-)...slipper å kjøre omvei. Nå blir det en liten kikkerunde på alt det fine som lages rundt omkring i blogg verdenen:-) Ønsker alle en fin uke!!!